Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Michael Bulaich29/Male/United States Groups :iconbwen-lovers-for-life: Bwen-Lovers-for-Life
Ben + Gwen = Love
Recent Activity
Deviant for 9 Years
Needs Premium Membership
Statistics 46 Deviations 29,270 Comments 94,788 Pageviews

Newest Deviations

Favourites

Activity


Well my birthday is coming exactly a month from today. Hard to believe I'm going to be the big 3-0. So you can basically wish me a happy birthday which is appreciated or draw me a picture with my favorite couple or thing. That's pretty much up to you. Hope to post something else soon.
  • Mood: Joy
  • Listening to: Golden Time Lovers by Sukima Switch
  • Reading: One Piece Manga
  • Watching: Dragonball Z
  • Playing: Animal Crossing New Leaf
  • Eating: Salsa Verde Doritos
  • Drinking: Grape Kool-Aid
I just saw Jurassic World yesterday and it was really good. I enjoyed it very much. It was cool and funny and Chris Pratt was very good in it. There were some good references to the 1st film. I definitely give it 5 out of 5 stars. The 3D was good too.
  • Mood: Joy
  • Listening to: Golden Time Lovers by Sukima Switch
  • Reading: One Piece Manga
  • Watching: Dragonball Z
  • Playing: Animal Crossing New Leaf
  • Eating: Salsa Verde Doritos
  • Drinking: Grape Kool-Aid
This series is very interesting so far granted I'm still not happy about the ending. Spoiler alert for those that haven't read it yet. Orochimaru is so young looking but it's been revealed that Sarada isn't Sakura's daughter but Karin's. I knew that was going to happen. She doesn't look anything like Sakura and a lot like Karin. I didn't think Sakura and Sasuke even had time to have a kid since Sasuke is mostly gone. And of course Sarada isn't the least bit happy about that which is no surprise. We'll have to see next week what'll happen next.
  • Mood: Joy
  • Listening to: Golden Time Lovers by Sukima Switch
  • Reading: One Piece Manga
  • Watching: Dragonball Z
  • Playing: Animal Crossing New Leaf
  • Eating: Salsa Verde Doritos
  • Drinking: Grape Kool-Aid
Here's #13

The rules:
1. Pick 15 of your favorite movies.
2. Go to IMDb and find a quote from each movie.
3. Post them here for everyone to guess.
4. Strike it out when someone guesses correctly, and put who guessed it and the movie.
5. NO cheating, if you don't know any of them then that's just too bad.
6. You don't have to be tagged in the note to play.

1. I know you're good people. I know you mean well. But you just didn't think it through. There is only one path to peace... your extinction. Answered by Autistic-teddy Answer: Avengers: Age of Ultron

2. Second chances don't come around all that often. I suggest you take a really close look at it. This is your chance to earn that look in your daughter's eyes, to become the hero that she already thinks you are. Answered by 42Dannybob Answer: Ant-Man

3. The Force is strong in my family. My father has it... I have it... my sister has it... you have that power, too. Answered by 42Dannybob Answer: Star Wars Episode VII: The Force Awakens

4. We have learnt more in the past year from genetics, than a century of digging up bones! A whole new frontier has opened up! We have our first genetically modified hybrid!
You just went and made a new dinosaur? Probably not a good idea... Answered by 42Dannybob Answer: Jurassic World

5. How did we get this far? Human beings have an immeasurable desire to discover, to invent, to build. Our future depends on us furthering these ideals, a responsibility that rests on the shoulders of generations to come. But with every new discovery, there is risk, there is sacrifice... and there are consequences. Answered by Autistic-teddy Answer: Fantastic 4

6. Come on, group hug! You too, Anger.
    Don't touch me. Answered by 42Dannybob Answer: Inside Out

7. My name is Max. My world is reduced to a single instinct: Survive. As the world fell it was hard to know who was more crazy. Me... Or everyone else. Answered by 42Dannybob Answer: Mad Max Fury Road

8. The timeline John sent you to no longer exists. Everything's changed... and we can stop Judgement Day. Answered by 42Dannybob Answer: Terminator Genisys

9. Tell me, do you bleed? You will! Answered by Autistic-teddy Answer: Batman vs. Superman: Dawn of Justice

10. We're gonna need more time. Uh-oh.
      FIRE!
      Frank, calm down!
      Stop, drop and roll!
      FIRE!
      Frank, no!
      Stop, drop and roll!
      Frank, slow down!
      FIRE!
      Frank, wait! Answer: Hotel Transylvania 2

11. I used to say I live my life a quarter mile at a time and I think that's why we were brothers - because you did too. No matter where you are, whether it's a quarter mile away or half way across the world. The most important thing in life will always be the people in this room, right here, right now. Salute mi familia. You'll always be with me. And you'll always be my brother. Answered by Autistic-teddy Answer: Furious 7

12. Your vehicle is infested.
     It's not infested. He's my pet. His name is Pig. Don't touch him.
     Now, he is vibrating. Is he going to explode?
     No, he is just purring.
     Why do you haves this thing? Is it useful? Does it give meat or milk?
     What? Ugh. No, you just have pets. For fun, and companionship.
     You has me for companion on the ship. Answered by 42Dannybob Answer: Home

13. Call it, Captain!
     Alright, listen up. Until we can close that portal, our priority's containment. Barton, I want you on that roof, eyes on everything. Call out patterns and strays. Stark, you got the perimeter. Anything gets more than three blocks out, you turn it back or you turn it to ash.
     Want to give me a lift?
     Right. Better clench up, Legolas.
     Thor, you gotta try and bottleneck that portal. Slow 'em down. You got the lightning. Light the bastards up.
      You and me, we stay here on the ground, keep the fighting here. And Hulk?
      Smash! Answered by 42Dannybob Answer: Marvel's The Avengers

14. Did you do anything fun Saturday night?
     Well, all the guys from my barbershop quartet are dead, so, no, not really.
     You know, if you ask Kristen out, from Statistics, she'd probably say yes.
     That's why I don't ask.
     Too shy, or too scared?
     Too busy!
     Was he wearing a parachute?
     No. No, he wasn't. Answered by Autistic-teddy Answer: Captain America: The Winter Soldier

15. I am Groot.
     Well that's just as fascinating as the first 89 times. What is wrong with Giving Tree here?
     Well he don't know talkin' good like me and you, so his vocabulistics is limited to "I" and "am" and "Groot," exclusively in that order.
     Well I tell you what, that's gonna wear real thin, real fast, bud. Answered by 42Dannybob Answer: Guardians of the Galaxy

Let's see you get all these. I haven't done one in a while but most of these are within 2015 and one in 2016 while the last 3 aren't.
  • Listening to: Golden Time Lovers by Sukima Switch
  • Reading: One Piece Manga
  • Watching: Archer
  • Playing: Animal Crossing New Leaf
  • Eating: Snyders Pretzels
  • Drinking: Grape Kool-Aid
Well my birthday is coming exactly a month from today. Hard to believe I'm going to be the big 3-0. So you can basically wish me a happy birthday which is appreciated or draw me a picture with my favorite couple or thing. That's pretty much up to you. Hope to post something else soon.
  • Mood: Joy
  • Listening to: Golden Time Lovers by Sukima Switch
  • Reading: One Piece Manga
  • Watching: Dragonball Z
  • Playing: Animal Crossing New Leaf
  • Eating: Salsa Verde Doritos
  • Drinking: Grape Kool-Aid

deviantID

inukaglove
Michael Bulaich
United States
Favourite genre of music: Alternative
Favourite cartoon character: Naruto
Interests

AdCast - Ads from the Community

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconrandomlot:
RandomLot Featured By Owner 3 days ago  New Deviant Hobbyist General Artist
Thanks for the fav:)
Reply
:iconlaalquimistadeplata:
laAlquimistadePlata Featured By Owner 6 days ago  Hobbyist General Artist
thanks for the fav :meow:
Reply
:iconev-bordeaux:
EV-Bordeaux Featured By Owner Jun 28, 2015
Thank you for the watch. :)
Reply
:iconjesterthetear:
JesterTheTear Featured By Owner Jun 26, 2015  Hobbyist General Artist
thank you for the fave ;v;
Reply
:iconthemythicalplatypus:
TheMythicalPlatypus Featured By Owner Jun 26, 2015  New Deviant Hobbyist Traditional Artist
Thanks for the fave!!
Reply
:iconnissanote:
Nissanote Featured By Owner Jun 22, 2015
Thanks for the fave on my chibi work! fav.me/d8yauxi
Reply
:iconxxrosamysticaxx:
xXRosaMysticaXx Featured By Owner Jun 22, 2015
Thanks for the fav! Hug 
Reply
:iconeqxze:
EqxzE Featured By Owner Jun 20, 2015
Thank you for the faving :)
Reply
:iconarsugarpie:
ARSugarPie Featured By Owner Jun 19, 2015  Hobbyist Traditional Artist
Thanks for the :+fav:
means a lot :happybounce:
Reply
:iconverquaciousness:
Verquaciousness Featured By Owner Jun 18, 2015  Hobbyist General Artist
Thank you for the favorite!
Reply
Add a Comment: